De beste vloeren van 2022 | Nieuws uit de regio Leusden

2022-07-15 20:22:51 By : Ms. summer Li

Je moet een vloer gaan kiezen en je hebt hier moeite mee. Geen zorgen, daar is niets ergs aan. Dit komt omdat er gewoon enorm veel keuze is en er zijn veel factoren waar je rekening mee moet houden. Onderhoud, kleur, materiaal, patroon, kosten, dikte, wel of geen vloerverwarming en zo kunnen we nog wel eventjes doorgaan. Hoe dan ook; het komt er op neer dat je niet zo makkelijk een keuze kunt maken. Het is immers ook een grote uitgave, je wil er geen spijt van krijgen. Daarom gaan we je in deze blog vertellen wat de beste vloeren zijn die je kunt kiezen. Wij noemen er drie, maar er zijn natuurlijk meer opties. Mocht je hulp willen bij je keuze proces, lees dan vooral verder.

Een PVC vloer is een vloer die zeer populair is geworden de afgelopen jaren. Dat is natuurlijk niet geheel zonder enige onderbouwing. Een PVC vloer is namelijk ideaal voor heel veel situaties en gezinnen. PVC vloeren worden gemaakt van kunststof. De afkorting staat voor polyvinylchloride en dit is dan ook het soort kunststof waar de vloer uit is opgebouwd. Het is een vloer die vrij is van enige vorm van hout, maar het valt haast niet te onderscheiden van echt hout. Je hebt dus het beste van beide werelden. Zo heb je keuze uit mooie houten looks, verschillende patronen zoals PVC visgraat, een redelijk goedkope prijs per vierkante meter ten opzichte van een echte houten vloer en is het onderhoudsvriendelijk. Ook gaat een PVC vloer lekker lang mee; ideaal dus!

Je kunt ook een epoxyvloer kiezen, dit heeft ongeveer dezelfde voordelen als een PVC vloer maar geeft daarentegen een compleet andere look. Zo is een epoxyvloer eigenlijk alleen geschikt voor modern industriële interieurs. Een PVC vloer past in vrijwel ieder interieur. Toch is een epoxyvloer een mooie optie. Dit type vloer is gemakkelijk te onderhouden (een bezem en een dweil eroverheen en je bent klaar) en is het bestand tegen enorm veel omstandigheden. Het zal niet snel krassen, slijten of zullen er deuken in komen. Ook hier heb je keuze uit veel patronen, maar kleuren niet echt. Alleen tinten grijs zitten in je keuzepakket.

Marmer is ook een mooie keuze. De afgelopen jaren is marmer steeds meer terug te zien in interieurs. Of dit nu op de vloer of in de keuken is, marmer is in. Toch is marmer niet voor elke situatie geschikt. Ja, het is mooi en het is heel hard. Maar het is helaas wel ontzettend duur. Daarnaast is het spekglad als het nat wordt. Kortom; met kinderen of een normaal budget is marmer geen goede optie. 

LEUSDEN Op het tennispark van LTV Leusden werd op zondag 10 juli voor de vijfde keer het LTVLeusden Bedrijventoernooi georganiseerd in samenwerking met SalesSpot.

ACHTERVELD Je kon zomaar Mega Mindy, Spiderman of een andere Super-stripheld tegenkomen tussen de hutten van het Bouwdorp. De jeugd van Achterveld heeft zich de afgelopen dagen..

Laura zit in Normandië, Gijs trekt over een paar dagen naar Kroatië, receptioniste Marije is op het moment van schrijven onderweg naar de costa en de buurtjes genieten het..

Direct een melding bij belangrijk nieuws?

Druk dan op onderstaande knop om gratis push notificaties in te schakelen.